UT organizoi Kongresin V Ndërkombëtar të Biologjisë Molekulare dhe Bioteknologjisë

Universiteti i Tetovës dhe Qendra për Shkencë dhe Hulumtime ,,Nobel” nga Republika e Turqisë, prej 26-28 gusht 2016, në Shkup, organizuan Kongresin e Pestë Ndërkombëtar
image
UT organizoi Kongresin V Ndërkombëtar të Biologjisë Molekulare dhe Bioteknologjisë