UT bashkorganizatore e Konferencës Shkencore Ndërkombëtare kushtuar 10-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

Kolegji AAB, në partneritet me Universitetin e Tetovës, Universitetin "Ismail Qemali" në Vlorë, Universitetin "Aleksandër Moisiu" në Durrës dhe Kolegjin "Pavarësia" në Vlorë, për
image
UT bashkorganizatore e Konferencës Shkencore Ndërkombëtare kushtuar 10-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës