Universiteti i Tetovës dhe Kolegji AAB nënshkruan memorandum bashkëpunimi

  Universiteti i Tetovës nga Tetova dhe Kolegji AAB nga Prishtina e Republikës së Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi. Kjo marrëveshje u nënshkrua me qëllim të zhvillimit
image
Universiteti i Tetovës dhe Kolegji AAB nënshkruan memorandum bashkëpunimi