Rektor i USHT-së, Prof. dr. Vullnet Ameti, sot e priti në takim kampionin botëror në karate për seniorë, Berat Jakupin dhe trajnerin e tij Arlind Huseini

Rektori i USHT-së, Prof. dr. Vullnet Ameti, sot e priti në takim kampionin botëror në karate për seniorë, Berat Jakupin dhe trajnerin e tij Arlind
image
Rektor i USHT-së, Prof. dr. Vullnet Ameti, sot e priti në takim kampionin botëror në karate për seniorë, Berat Jakupin dhe trajnerin e tij Arlind Huseini