Universiteti i Tetovës e festoi 4 Korrikun, Ditën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Universiteti i Tetovës, përkatësisht Qendra për Paqe dhe Komunikim Transkulturor, me aktivitete të ndryshme e festoi 4 Korrikun, me rastin e  241 vjetorit të Pavarësisë
image
Universiteti i Tetovës e festoi 4 Korrikun, Ditën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës