Erasmus Programi

 

Erasmus Policy Statement

 

Universitetet me të cilët kemi nënshkruar Marrëveshje për mobilitet dhe trajnim, në kuadër të Programit Erasmus + :

 

Austri

University of Graz, www.uni-graz.at

A GRAZ01

Drejtimi: Filologjik

 

Privater Studiengang fur das Lehramt fur Islamische Religion an Pflichtschulen(IRPA), Wien, www.irpa.ac.at

 

A WIEN69

Drejtimi: Teologji, Shkencat edukative

 

 

Gjermani

 

 

University of Würzburg, www.uni-wuerzburg.de

D WURZBUR01

Drejtimi: Gjuhët (gjermane,angleze..), histori

 

Estoni

 

Narva College of the University of Tartu, www.narva.ut.ee

EE TARTU02

Drejtimi: Pedagogji

 

 

Slloveni

 

Alma Mater Europaea- European Center, Maribor www.almamater.si

SI MARIBOR10

Drejtimi: Shkencat sociale, marrëdhëniet ndërkombëtare, shkencat humane dhe fizioterapi

 

University of Maribor, www.um.si

SI MARIBOR01

Drejtimi: Infermieri, mjekësi e përgjithshme

 

 

Turqi

 Pamukkale University, Denizli http://www.pau.edu.tr/pau/en

TR DENIZLI01
Drejtimi: Mekatronik


Karadeniz Technical University, Trabzon http://www.ktu.edu.tr/en
TR TRABZON01
Drejtimi: Shkencat natyrore, Teknologji ushqimore dhe Bujqësi

Bezmialem Vakif University Stamboll http://bezmialem.edu.tr/en
TR ISTANBU40
Drejtimi: Mjekësi, Farmaci dhe Infermieri

Osmaniye Korkut Ata University, Osmanie http://osmaniye.edu.tr/EN/
TR OSMANIY01
Drejtimi: Teknologji ushqimore

Sakarya University, Sakarya www.ebs.sakarya.edu.tr

TR SAKARYA01

Drejtimi: Gjuhët, Gazetari, Mjekësi, Shkencat Kompjuterike dhe Informative.

 

Ondokuz Mayis University, Samsun www.omu.edu.tr

TR SAMSUN01

Drejtimi: Pedagogji

 

Necmettin Erbakan Universitesi, Konya www.konya.edu.tr

TR KONYA 04

Drejtimi: Stomatologji dhe infermieri

 

Namik Kemal University, Tekirdag www.nku.edu.tr

TR TEKIRDAG01

Drejtimi:Ekonomi, financa, menaxhment biznesi, administratë

 

Kastamonu University, Kastamonu www.kastamonu.edu.tr

TR KASTAMO01

Drejtimi: Filozofi dhe etikë

 

Izmir Katip Celebi University, Izmir www.ikc.edu.tr

TR IZMIR08

Drejtimi: Stomatologji, Mekatronikë

 

Trakya University, Edrene www.trakya.edu.tr

TR EDIRNE 01

Drejtimi: Shkencat sportive, biznes, administratë, shkencat e natyrës (biologji, kimi, fizikë dhe matematikë), arkitekturë, turizëm, gjuhë dhe letërsi turke, arte (artet e bukura dhe muzikë), mjekësi (infermieri dhe farmaci), ekonomi.

 

 Istanbul University, Istanbul, www.istanbul.edu.tr

TR ISTANBU03

Drejtimi: Përkthim dhe interpretim ( gjuhë dhe letërsi turke)

 

Nigde University, Nigde, Turqi, www.nigde.edu.tr

TR NIGDE01

Drejtimi: Biznes administratë, ekonomi, arkitekturë, teknologji ushqimore.

 

Inonu University, Malatya, Turqi, www.inonu.edu.tr

TR MALATYA01

Drejtimi: Teknologji ushqimore.

 

Bozok University, Yozgat, Turqi, www.bozok.edu.tr

TR YOZGAT01

Drejtimi: Ekonomi, Gjuhët.

 

Hacettepe University, Ankara, Turqi www.hacettepe.edu.tr

TR ANKARA 03

Drejtimi: Pedagogji, infermieri,  Gjuhë turke (cikli i dytë dhe tretë)

 

Ankara University, Ankara,Turqi, www.ankara.edu.tr

TR ANKARA01

Drejtimi: Mjekësi.

Gazi University, Ankara,Turqi, www.gazi.edu.tr

TR ANKARA02

Drejtimi: Psikologji, Drejtësi.

 

Kirklareli University, Kirklareli, www.kirklareli.edu.tr

TR KIRKLAR01

 

Drejtimi: Gjuhë dhe letërsi turke

 

Akdeniz University, Antalya, Turqi www.akdeniz.edu.tr

TR ANTALYA01

Drejtimi: Gjuhë dhe letërsi turke

Istanbul  Gelisim University, Istanbul, www.gelisim.edu.tr

TR ISTANBU32

Drejtimi: Mekatronikë, Grafik dizajn dhe Arkitekturë.

 

Karabuk University, Karabuk, www.karabuk.edu.tr

TR KARABUK01

Drejtimi: Mekatronikë.

 

Erciyes University,Kayseri, www.erciyes.edu.tr

TR KAYSERI01

Drejtimi: Mekatronikë, Arkitekturë, Teknologji ushqimore, Farmaci, Matematikë, Artet e bukura(instrument, grafik dizajn, skulpturë, muzik dhe vizatim).

 

Mehmet Akif Ersoy University, Burdur,

www.mehmetakif.edu.tr

TR BURDUR01


Drejtimi: Psikologji, Ekonomi, Fizikë.


Ahi Evran University, Kirshehir, Turqi www.ahievran.edu.tr


TR –KIRSEHI01


Drejtimi: Ekonomi, Biznes administratë, Biologji, Fizikë, Kimi, Matematikë, Gjeografi, Edukatë fizike-Sport, Histori, Pedagogji, Psikologji, Muzik, Arte te bukura dhe Infermieri.


Marmara University, Stamboll, www.international.marmara.edu.tr

TR ISTANBU05

Drejtimi: Sociologji


Yildiz Technical University, Stamboll www.yildiz.edu.tr


TR ISTANBU07


Drejtimi: Gjeodezi


Usak University, Usak www.usak.edu.tr


TR USAK01


Drejtimi: Filozofi, Filologjik dhe Arte te bukura

 

Nuh Naci Yazgan University, Kayseri www.nny.edu.tr

TR KAYSERI03

Drejtimi: Nutrition and Dietetics


Uludag University, Bursa http://english.uludag.edu.tr/

TR BURSA01

Drejtimi: Arte të bukura, Arkitekturë, Sport dhe Gjuhët.

Afyon Kocatepe University, Afyonkarahisar www.uim.aku.edu.tr

TR AFYON01

Drejtimi: Arte te bukura, Ekonomi, Mjekësi, Farmaci dhe Psikologji.


Eskishehir Osmangazi University, Eskishehir www.iro.ogu.edu.tr

TR ESKISEH02

Drejtimi: Biologji


Istanbul Aydin University, Stamboll www.aydin.edu.tr

TR ISTANBU25

Drejtimi: Gjuhë dhe letërsi angleze, Gjuhë dhe letërsi turke, Shkenca politike dhe Bashkëpunim ndërkombëtar.


Acibadem University, Stamboll www.acibadem.edu.tr

TR ISTANBU27

 

Drejtimi: Nutrition and Dietetics

 

Rumuni

 

West University of Timisoara, www.uvt.ro

RO TIMISOA01

Drejtimi: Filologjik

Universitatea Babes-Bolyai,  www.chem.ubbcluj.ro

RO CLUJNAP01

Drejtimi: Kimi 

 

 Banat’s University of Agricultural Science and Veterinery Medicine “King Michael I of Romania”, Timisoara, Rumuni www.usab-tm.ro

RO TIMISOA03

Drejtimi: Biznes administratë, Drejtësi, Shkencat natyrore-Matematikë, Teknologji ushqimore dhe Sport.

 

Universitatea din Oradea, Oradea, Rumuni www.uoradea.ro

RO ORADEA01

Drejtimi: Shkencat sociale.

 

Bullgari

 

St.Cyril and St.Methodius University of Veliko Turnovo, www.uni-vt.bg

BG VELIKO 01

Drejtimi: Sport, edukatë fizike, shkenca sportive

 

 

Medical University-Plovdiv, www.meduniversity-plovdiv.bg

BG PLOVDIV 02

Drejtimi: Mjekësi 

 

South-West University “Neofit Rilski”, Blagoevgrad, Bullgari www.swu.bg

BG BLAGOEV02

Drejtimi: Filozofi, shkencat politike, drejtësi

 

University for Architecture,Civil Engineering and Geodesy(UACEG),  Sofje, Bullgari www.uacg.bg

BG SOFIA04

Drejtimi: Gjeodezi , gjeoinformatikë

 

Itali


Universita’ Degli Studi Del Molise, www.unimol.it 

I CAMPOBA01

Drejtimi: ICTs, Artet dhe shkencat humane, Biznes administratë, Drejtësi, Infermieri


Universita’ Degli Studi Di Salerno, Itali, www.unisa.it

I SALERNO01

 

Drejtimi: Kimi.

 

Universita’ Degli Studi Di Bari Aldo Moro, Itali, www.uniba.it

I BARI01

Drejtimi: Drejtësi, Filozofi dhe etikë

 

Accademia Della Moda-Italian University of Arts and Design, Napoli,Itali www.accademiamoda.it
I NAPOLI13

Drejtimi: Grafik dizajn

Fondazione Accademia di Belle Arti “P.Vannuci” or Academy of Fine Arts, Perugia, Itali www.abaperugia.com

 

I PERUGIA04

Drejtimi: Arte te bukura dhe Dizajn

 

Poloni

 

University of Bialystok, www.uwb.edu.pl

PL BIALYST04

Drejtimi: Fizikë

 

Adam Mickiewicz University, Poznan, Poloni, www.poznan.uw.gov.pl

PL POZNAN01

Drejtimi:  Gjuhë shqipe, gjuhë maqedone.

 

Akademia Wychowania Fizycznego we Wroclawiu, Wroclaw http://en.erasmus.awf.wroc.pl/

PL WROCLAW08

Drejtimi: Edukatë Fizike (Shkenca Sportive), Fizioterapi dhe Turizm.

 

Kroaci

 

University College of Management and Design Aspira, Split, Kroaci, www.aspira.hr

HR SPLIT02

 

Drejtimi: Menaxhment dhe administrate, sport dhe turizem

 

 Lituani

Lithuania Business University of Applied Sciences, Klaipeda www.ltvk.lt
LT KLAIPED07
Drejtimi: Shkencat sociale, Biznes dhe administratë, ICTs dhe Turizëm

 

Për informata më të hollësishme mund të drejtoheni te

Zyra për bashkëpunim ndërkombëtar (Rektorat, zyra 224)

Shpresa Ademi

Koordinatore për programin ERASMUS + 

shpresa.ademi@unite.edu.mk

Tel: + 389 44 356 514

 

Forma për aplikim!

 

Shkarko udhëzuesin...

 

  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Të nderuar besimtarë të fesë islame,    Është një kënaqësi dhe privilegj për mua, që
image Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, në kabinetin e tij priti
image Në hollin e Rektoratit të Universitetit të Tetovës u hap ekspozita “Në kërkim të
image Universiteti i Tetovës, në bashkëpunim me Northern Ilinois University nga Çikagoja e Shteteve të
image Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, sot në kabinetin e tij